Dobrodošli v

Združenje sobodajalcev

Združenje sobodajalcev je nastalo na pobudo sobodajalcev samih s ciljem povezovanja in izmenjave informacij, izkušenj in znanj.

Kaj Združenje sobodajalcev ni? Združenje predvsem ni posredovalnica turističnih kapacitet. Zato pa sobodajalce zalagamo z informacijami o novostih, poiščemo odgovore na odprta vprašanja. Odprte teme pa obdelamo tudi na rednih tedenskih izobraževalnih delavnicah.

združenje sobodajalcev

Kaj prinaša članstvo?

Postanite del največje slovenske sobodajalske skupnosti, kjer vam stojimo ob strani tako pri premoščanju čeri poslovanja kot pri deljenju najboljših praks pri opravljanju vašega posla.

N

OBVEŠČANJE O NOVOSTIH

N

tedenske brezplačne delavnice

N

izmenjava izkušenj in dobrih praks

N

nasveti za vaša vprašanja

Novice

PRIPOMBE NA PREDLOG ZAKONA O GOSTINJSTVU (ZGos-1), EVA:2024-2180-0015

Vlada predstavila nove omejitve za sobodajalce

Ministrstvo za gospodarstvo Matjaža Hana je razkrilo omejitve, ki bodo doletele manjše sobodajalce. Pri nekaterih bodo nove ovire, če bodo sprejete, močno otežile razpolaganje z njihovimi...

Več

Prihajajoče delavnice in razprave

4

junij

gdpr za sobodajalce

POSVET O PREDLOGU ZAKONA ZGos

torek, 4. junij 2024

Podrobno o vsebini, PRIJAVA na posvet , govorcih in vaših vprašanja si lahko preberete na naslednji povezavi!

Obveščanje

Zakonodaja, davki, Booking, Airbnb…
Člani združenja so vedno na tekočem z vsemi novostmi na področju sobodajalstva.

Nasveti

Nabor strokovnjakov združenja članom brezplačno svetuje glede vprašanj v zvezi s sobodajalstvom; od zakonodaje in davkov pa vse do trženja.

Delavnice

Za člane združenja vsako sredo prirejamo brezplačne spletne delavnice, kjer raziskujemo promocijske kanale, zakonodajo in davčne zadeve.

Včlani se v Združenje sobodajalcev

in si pridobi ekskluzivne članske ugodnosti. Od obvestil o novostih na področju sobodajalstva do brezplačnih nasvetov, delavnic in številnih drugih članskih ugodnosti.